Boekbesprekingen tot 2013 / Achtergronden

Onder op deze pagina vindt u alle boekbesprekingen t/m 2013 BEHALVE die in de berichten naar aanleiding van het verschijnen van mijn boek “Wat Jezus werkelijk zei” uit 2012 (volg de link). Alle andere recente besprekingen en berichten (ook over wat Jezus zei) vanaf  juni 2016 vindt u via deze link: https://bk-books.eu; de meest recente van die berichten vindt u ook in de linker kolom onder het zoekvenster.

LET OP! Sommige oudere besprekingen en literatuurlijsten evenals de pagina Achtergronden zijn inhoudelijk deels ‘ingehaald’ door mijn recentere publicaties of anderszins verouderd; dan bent u naar dit bericht doorgeschakeld. U kunt die publicaties bekijken of de tekst van ontbrekende oudere besprekingen en literatuurlijsten opvragen via info@bk-books.eu  waar u ook andere vragen kunt stellen.

Links boven vindt u het uitklapbare menu met publicaties, enkele literatuurlijsten enzovoort. Over het permanent bijwerken van de site maakte ik ook een apart bericht. Wie mijn publicaties gevolgd heeft, zal in het in 2020 verschenen boek Eenvoud en diepgang in en voorbij alle tegenstellingen (naar beneden scrollen op de verschijnende pagina met publicaties) veel eerdere teksten en thema’s in ongekende samenhang naar voren zien komen. De sleutel die toegang biedt tot elke essentie is openheid van uw hart voor alle verschijnselen dichtbij en veraf, in samenwerking met uw inzet van inzicht, kennis en mogelijkheden (van intuïtieve tot fysieke, met bij voorkeur de innerlijkste – in uw hart – als basis voor oriëntatie van alle verbindingen) tot bloei van alle verschijnselen. Het innerlijkste en het alomvattendste vallen dan samen.

De website wordt permanent bijgewerkt. Vragen of melding van fouten zijn welkom via info@bk-books.eu  (deze box wordt ongeveer eenmaal per maand ingezien). Spoedberichten zijn welkom op b.koole@bk-books.eu .