BK-Books.eu » Berichten » Volledig waar / volkomen

Volledig waar / volkomen

Volledig waar / volkomen kan een uitspraak of verschijnsel alleen zijn wanneer zij/ het ook ook haar/ zijn tegendeel (en alle tussenliggende gedeeltelijke vormen ervan) omvat; zonder dat (en deze) is zij/ het immers in het geheel niet voorstel- en denkbaar.

Gepubliceerd door

Boudewijn K. ⃝

--- Deze site bevat enkele overblijfselen van afgesloten publieke activiteiten. --- In 1947 werd ik geboren in Sint Laurens op Walcheren. Ik woonde en werkte verder in Middelburg, Goes en plaatsen in de provincies Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. --- Mijn oudste persoonlijke vermelding in het telefoonboek was (Onder)zoeker: "van de wegen van het hart"; op dit moment zou ik schrijven: "van de verbondenheid - zonder en met woorden - van alle verschijnselen inclusief u en mij".