BK-Books.eu » Berichten » Onderscheid, verschil, tegenstelling, tegendeel: over de onmisbare en waardevolle goede én minder goede kanten van tegenstellingen bij Böhme, Herakleitos en Nietzsche

Onderscheid, verschil, tegenstelling, tegendeel: over de onmisbare en waardevolle goede én minder goede kanten van tegenstellingen bij Böhme, Herakleitos en Nietzsche

Zie:

Ventola, J. (2021). Beautiful Violence: Πόλεμος, Responsibility and Tragic Wisdom. Academia Letters, Article 273

Gepubliceerd door

Boudewijn K. ⃝

--- Deze site bevat enkele overblijfselen van afgesloten publieke activiteiten. --- In 1947 werd ik geboren in Sint Laurens op Walcheren. Ik woonde en werkte verder in Middelburg, Goes en plaatsen in de provincies Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. --- Mijn oudste persoonlijke vermelding in het telefoonboek was (Onder)zoeker: "van de wegen van het hart"; op dit moment zou ik schrijven: "van de verbondenheid - zonder en met woorden - van alle verschijnselen inclusief u en mij".