BK-Books.eu » Berichten » Meer balans in voeding en economie

Meer balans in voeding en economie

De volgende ingezonden brief in NRC Handelsblad geef ik graag met instemming door:

LANDBOUW Er is meer dan goedkoop voedsel

meer dan goedkoop voedsel

Kan het zo simpel? Waarom dan niet doen, politici en wij burgers?

Gepubliceerd door

Boudewijn K. ⃝

--- Deze site bevat enkele overblijfselen van afgesloten publieke activiteiten. --- In 1947 werd ik geboren in Sint Laurens op Walcheren. Ik woonde en werkte verder in Middelburg, Goes en plaatsen in de provincies Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. --- Mijn oudste persoonlijke vermelding in het telefoonboek was (Onder)zoeker: "van de wegen van het hart"; op dit moment zou ik schrijven: "van de verbondenheid - zonder en met woorden - van alle verschijnselen inclusief u en mij".