BK-Books.eu » Berichten » Nederlandse samenvatting van “Man en vrouw zijn een”: De androgynie bij Jacob Boehme (boek uit 1986)

Nederlandse samenvatting van “Man en vrouw zijn een”: De androgynie bij Jacob Boehme (boek uit 1986)

De Nederlandse samenvatting van “Man en vrouw zijn een”: De androgynie bij Jacob Boehme (boek uit 1986) staat nu ook op deze site, zie:

Man en vrouw zijn een: De androgynie bij Jacob Boehme (NL samenvatting)

Gepubliceerd door

Boudewijn K. ⃝

--- Deze site bevat enkele overblijfselen van afgesloten publieke activiteiten. --- In 1947 werd ik geboren in Sint Laurens op Walcheren. Ik woonde en werkte verder in Middelburg, Goes en plaatsen in de provincies Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. --- Mijn oudste persoonlijke vermelding in het telefoonboek was (Onder)zoeker: "van de wegen van het hart"; op dit moment zou ik schrijven: "van de verbondenheid - zonder en met woorden - van alle verschijnselen inclusief u en mij".